Toner fra toppen er en mini-konsertrekke på Ulefos Hovedgaard som holde den første søndagen i juni, juli og august. Først ut er pianisten Eyolf Dale.

Eyolf Dale er en svært aktiv utøver på den internasjonale jazzscenen. Han lyriske komposisjoner er beskrevet som en fusjon av jazz, klassisk og samtidsmusikk. Dale har gjort seg bemerket for sine kritikerroste og spellemannsnominerte soloutgivelser.

Kom, nyt og opplev!
Billetter 150,- får du på ticketco.no

Tøysete teselskap

Mens Eyolf Dale spiller for de voksne, kan barna blir med på Tøysete teselskap i den vakre parken på Ulefos Hovdgaard.
Inspirert av hattemakeren i Alice i eventyrland, skal for formidler Jo Patrick holde barna i ånde med tull, tøys og te.
For billetter – søk på Tøysete teselskap i ticketco. Se mer her på nettsiden på arrangement Tøysete teselskap