Godseier Niels Aall elsket musikk – han fulgte med på det nye, spilte selv, arrangerte konserter og etterlot seg en stor notesamling.
Med det som bakteppe byr vi på en akustisk konsertserie med utøvere fra vår samtid. Konsertene holdes i den fasjonable havesalen på Ulefos Hovedgaard tre søndager i sommer. Elever av Janne Brudvik Villa og Trond Villa varmer opp før konsertene.

Tøysete teselskap

Mens de voksne er på konsert med Eyolf Dale 4. juni og Blåsang 6. august, kan barna være med på tøysete teselskap, inspirert av Alice i eventyrland. Selskapet foregår i den herlige hagen på Ulefos Hovedgaard. Barna kan gjerne kle seg ut.

Søndag 4. juni kl.14

EYOLF DALE
Pianisten Eyolf Dale er en svært aktiv utøver på den internasjonale jazzscenen. Hans lyriske komposisjoner er beskrevet som en fusjon av jazz, klassisk og samtidsmusikk. Dale har gjort seg bemerket for sine kritikerroste og spellemannsnominerte soloutgivelser.

Kom, nyt og opplev!

Passer for: Voksne
For barna: Te-selskap i haven

Søndag 2. juli kl.14

AKSEL KOLSTAD
Kolstad er ikke bare en dyktig klassisk pianist! Han er også en spinnvill type som garantert får barna til å elske klassisk musikk. Han er en energibunt som kombinerer musikk og ablegøyer – dessuten elsker han herregårder.

Ikke gå glipp av dette!

Passer for: Barn og voksne

Søndag 6. august kl.14

BLÅSANG
Anne Gravir Klykken og Frøydis Grorud ga i 2016 ut «Blåsang». På plata byr duoen på folkemusikk fra Telemark, arrangert for saksofon og sang. Disse melodiøse og vakre tonene får vi høre på konserten.

Sett av dagen!

Passer for: Voksne
For barna: Te-selskap i haven

BILLETTER
PRIS: Voksne 150,- Barn 50,-
Forhåndskjøp gjerne billett på ticketco.no.

Billetter inkluderer omvisning på Ulefos Hovedgaard etter konserten, og rabattert middag på Spiseriet Øvre Verket.
Ulefos Hovedgaard
Adresse: Statsråd Niels Aalls vei, 3880 Ulefos
Tlf: Ulefos Hovedgaard: 47473722
Tlf. Telemark Museum: 35544500

OBS: Denne dagen er det ikke omvisning kl. 13 og 14.
For mer info: www.telemarkmuseum.no