Den årlig sommerquizen i Brekkeparken er populær blant quizerne, og vanligvis gir vinnerlaget premien til et veldedig formål. – Jeg har bestemt at pengene går til nybygg-prosjektet i Brekkeparken i år, sier quizinitiativtaker Øyvind Strand.

Brekkeparken yrer av liv i sommer. På Telemark Museum gleder vi oss storveis over alle besøkende til både parken, utstillingene, konsertene – og quiz.

Overskudd til nybygg

I dag fikk vi nok en grunn til å glede oss, vi fikk altså hele overskuddet fra onsdagens quiz, fra quiz-sjefen sjøl, Øyvind Strand. 4.500 kroner ble overlevert prosjektleder Bjørn Rudborg og Ellen Rodvang i museumsledelsen.  Strands ønske er at pengene skal brukes til det planlagte nybygget. Telemark Museum takker veldig.

Folkeaksje

– Alle monner drar, men det aller viktigste er engasjementet. 4.500 kroner er en folkeaksje i nybygget, sier prosjektleder Bjørn Rudbor.
– Pengegaver som dette settes på en egen konto som ikke skal røres før bygget er ferdig, og skal brukes til et populært tiltak i utstillingsområdet. Kommer det flere folkeaksjer, så blir tiltaket desto større, sier han.