/, Brekkeparken, Nybygg Brekkeparken/Sps stortingsrepresentant fikk høre om nybygg

Sps stortingsrepresentant fikk høre om nybygg

Stortingsrepresentant Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) vil gjøre seg kjent med hvilke oppgaver Kultur-Telemark jobber med, og tok turen til oss på Telemark Museum for å høre mer om nybygg i Brekkeparken.

Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) fra Notodden og Telemark er ny på Stortinget og i Familie- og kulturkomiteen, og denne uka tok hun seg altså en miniturne i hjemlige trakter, og på tirsdag besøkte hun blant annet Telemark Museum og Brekkeparken. Med seg hadde hun Trond Ballestad fra Skien Senterparti og Ida Riis-Johansen fra Senterpartiets partikontor i Telemark.

Forventninger til kulturministeren

Åslaug kjenner naturligvis godt til museene i regionen, men lot seg villig informere om siste nytt fra Telemark Museum. Særlig interessert var hun i framdriften på nybygg i Brekkeparken. Senterpartiet har i sitt alternative statsbudsjett lagt inn en startbevilgning til prosjektet.
– Nå forventer jeg at Venstre i regjering utgjør en forskjell, og at byggestart kan iverksettes. Alt er gjort fra museets side, med full støtte fra vertskommune og fylkeskommune. Nå venter vi på bevilgningen fra Staten, sier Åslaug Sem Jakobsen.

Oppdatert på Ibsen

Politikerne fra Senterpartiet fikk også oppdatert informasjon om planene for Henrik Ibsen Museum på Venstøp, der arbeidet med tilbakeføring av hovedbygget til Ibsens tid er igangsatt som prosjekt.

2018-01-24T16:31:48+00:00 24. januar 2018|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Nybygg Brekkeparken|