Meld på jobben til Kultur-Lotteriet

• Telemark Museum, Teater Ibsen og Ibsenhuset gir billetter til Kultur-Lotteri.

Telemark Museum, Teater Ibsen og Ibsenhuset deler ut gratisbilletter til Kultur-Lotteriet. Ti bedrifter i Grenland får være med på ordningen.

– Vi etterlyser bedrifter og arbeidsplasser som vil være med på Kultur-Lotteriet, de får ukentlig gratis billetter som kan loddes ut.
Det forteller Hilde Fiskum, salgs- og informasjonsleder på Teater Ibsen på vegne av sin egen bedrift, Telemark Museum og Teater Ibsen.
– Vi gir gratisbilletter til forestillinger og opplevelser hver uke, to billetter til hver av deltakerne, forklarer hun.

Vil bli snakkis

Og hvorfor vil disse tre kulturinstitusjonene i Skien være så sjenerøse?
-Vi har mange gjester, men kan tenke oss flere. Vi tror vi på denne måten kan bli en snakkis på arbeidsplasser, og håper flere får øynene opp for de gode kulturtilbudene de har like om hjørnet, sier Fiskum.

Gavepakke til ti bedrifter

– Dette er jo en gavepakke til bedrifter i Grenland, tenk å kunne dele ut to gratisbilletter til fine og gode kulturelle opplevelser hver uke, sier Telemark Museums Silje Honningdal.
– Det blir jo et veldig variert tilbud – alt fra teater på Teater Ibsen, konserter på Ibsenhuset og omvisninger, arrangement, opplevelser og Afternoon Tea hos oss på museet, eksemplifiserer hun.

Del av godt samarbeid

Ideen om KulturLotteriet var det Fiskum som hadde, og da hun foreslo det for kollegene på museet og Ibsenhuset, var det lite nøling.
– Vi samarbeider om mye, og dette er en del av det, sier Helle Kasin, PR- og markedsansvarlig ved Ibsenhuset.
– Hvordan Kultur-Lotteriet blir organisert, er opp til hver enkelt bedrift, men vi håper jo at det knyttes til en sosial fredagslunsj, for eksempel, sier Fiskum.

Meld dere på!

Nå venter de tre samarbeidspartnerne spent på om noen melder seg på.
Og det gjør de forøvrig til Hilde Fiskum:
hilde.fiskum@teateribsen.no
eller på telefon 35 90 50 42  eller 922 20 873

2018-02-28T20:01:55+00:00 28. februar 2018|Kategorier: Brekkeparken, Henrik Ibsen Museum, Porselensmuseet, Uncategorized @no|