/, Brekkeparken, Brekkeparken Kafé/Emilie (7) fikk premie for godt detektivarbeid

Emilie (7) fikk premie for godt detektivarbeid

• Emilie Hesmyr Limi fikk premien for godt detektivarbeid under Påske i parken.

Emilie Hesmyr Limi fra Porsgrunn var en av mange kloke små detektiver som hjalp Bjarne Beintøff med å finne ut hvem som hadde tatt tsarens egg.

Sjuåringen ble trukket ut som vinner, av alle de 65 som hadde sendt inn riktig svar: Madame Blom var tyven. Hun hadde også løst ekstraoppgaven, kryssordet Beintøff ikke hadde klart. Løsningsordet der var Italia.

Tirsdag før påske fikk Emilie et overraskende og fint besøk av detektiv Bjarne Beintøff, og hans oppdragsgiver visekonsul Nils P. Høier hjemme i Porsgrunn. De ønsket å takke henne personlig for innsatsen, og overrakte henne både en gave og et påskeegg.

Vi gratulerer!

2018-03-27T14:00:48+00:00 27. mars 2018|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Brekkeparken Kafé|