1.850 besøkte oss i påska

• 1850 gjester benyttet seg av påsketilbudene våre. Foto: Bjørn Rudborg

Mange ville på museum i påska!

Vi startet påske med «Påske i parken» i Brekkeparken, og holdt det gående med tre påskeåpne museer, detektivarbeid, ny Ibsen-utstilling og klekking av vaktelegg.
– Vi hadde et godt tilbud, da er det veldig gøy at folk benytter seg av det, sier formidlingsleder Christine Hermansen.

Porselensmuseet var åpent hele påska, mens Henrik Ibsen Museum og Brekkeparken hadde åpent de røde dagene.

Stor mysterie-interesse

– Vi trodde kanskje snøen og det flotte skiføret ikke ville være til fordel for oss, men som vi hadde en mistanke om; det er mange som har bypåske! Rundt 700 kom til det store mysteriet «Jakten på tsarens egg» den første lørdagen i påska. Over 200 var med å løse de mindre mysteriene de andre dagene. Utstillingen «1001 egg» på Porselensmuseet har virkelig slått an, og mange har fått med seg at det klekkes vaktelegg om dagen, sier Hermansen.

Forbereder Escape Room

Noen titalls fant også veien til Henrik Ibsen Museum for å se den nye utstillingen Henrik Ibsens reise, og nær hundre hygget seg med Afternoon Tea på Brekkeparken kafe.
– Nå er ferien ugjenkallelig over, og vi er i gang med å planlegge sommeren som byr på nye tilbud – det allers største er Escape Room her i Brekkeparken, sier Hermansen.

Utstillingen 1001 egg vises fram til 15. april, men husk at museet er stengt mandag og tirsdag.

2018-04-03T14:50:40+00:00 3. april 2018|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Brekkeparken Kafé, Henrik Ibsen Museum, Porselensmuseet|