/, Brekkeparken, Brekkeparken Kafé/Julebord på Brekkeparken kafe

Julebord på Brekkeparken kafe

• Bli med på vandring i stuene i Brekkeparken, og lær mer om Telemarks historie.

På Skien bys tak tilbyr Brekkeparken kafe tradisjonell julemat med god drikke til.

På menyen kan dere velge mellom:

•  Lutefiskmeny
•  Ribbetallerken
•  Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør
•  Julebord m/pinnekjøtt, ribbe og tradisjonelt tilbehør.
•  I tillegg til gode, alkoholfrie drikker til maten, har vi alle rettigheter i baren.

Se prisene HER

Varm opp i årestua

Kombiner dette med en forsmak i en av våre gamle bondestuer. Ved bålet i årestua får dere servert spekemattallerken og tradisjonell drikke til. Våre dyktige guider forteller om årestuas historie og julefeiring i gamle dager. Det er en egen ro og stemning i den gamle årestua fra Vinje, en opplevelse som anbefales!

OBS! Vi har bål på grua med ekte flammer, ved og røyk… røyklukt i klær er derfor uunngåelig.
Velger du dette alternativet er det lurt å kle seg godt. Selv om vi fyrer opp, er det ofte kaldt på beina og i ryggen. I kaféen er det selvfølgelig varmt og godt.
Brekkeparken kafe holder julebord fra november til midten av desember.

Gruppene må være på minst 10 personer. Aldersgrense: 20 år.

2018-09-03T10:52:52+00:00 30. august 2018|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Brekkeparken Kafé|