//Konrad Galaaen – seminar og utstilling

Konrad Galaaen – seminar og utstilling

• Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Porsgrunds Porselænsfabrik lanserer et nytt servise basert på Konrad Galaaens kjente og kjære serie SPIRE i sommer – vi inviterer til seminar og utstilling på Porslensmuseet.

Vi inviterer til et spennende fagseminar med blant andre designskribent Mats Linder, kunsthistoriker Anne Britt Ylvisåker, porsgrunddesigner Nora Krogh og Galaaen-samler Irene Johnsen. Seminaret setter søkelys på Galaaen som designer og kunstner gjennom 40 år.

Se hele programmet her

Samme dag åpner en retrospektiv utstilling som vil stå hele sommeren . Siste dag 26. august

Det vil også bli omvisning i Porsgrunnsmuseenes egen Galaaen-samling

Arrangører:  Porselensmuseet, Porsgrunds Porslelænsfabrik. Porsgrunn kommune, Stiftelsen Porsgrunnsmuseene og Kunsthall Grenland