//Peer Gynt på 30 minutter

Peer Gynt på 30 minutter

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vi viser i år utstillingen «Bann på det er sant – Peer Gynt 150 år» på Henrik Ibsen Museum, og hver dag er det mulig å bli med på omvisningen Peer Gynt på 30 minutter.

Første mulighet er lørdag 10. juni kl. 13. Da tar vår formidler Anders Berg deg med på en vandring i Peer Gynts rike, og med kostymer, lyd, filmer og foto fra den store Peer Gynt-oppsetningen fra 2003 blir det en fargerik og fin opplevelse.

Velkommen til Henrik Ibsen Museum! Vi har åpent fra 11 til 17 hver dag i hele sommer, og vi anbefaler både omvisning i hovedhuset – Henriks barndomshjem, og en runde i utstillingsrommet. Får du med deg alt dette, blir du garantert klokere på Ibsen.

Var du en av de 11.000 som så vandreforestillingen til Teater Ibsen og Grenland friteater, da vil du garantert gode minner fremkalles.