//Pop, brass og gjenbruk i Brekkeparken

Pop, brass og gjenbruk i Brekkeparken

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Frelsesarmeens Mannsambandet har konsert på Brekkeparken kafe. Det blir også motvisning fra Fretex!

Mannssambandet er en av Frelsesarmeens mest profilerte sang- og musikkgrupper de siste årene.

Mannssambandets repertoar spenner over både rock, pop, gospel, ballader og nyarrangerte tradisjonelle sanger. Det unike er at musikkstilen begeistrer så vel 17-åringer som 70-åringer. Kombinasjonen av musikalsk variasjon, svingende musikk, humor og åndelig tyngde er Mannssambandets særpreg. Gruppen har en 11 manns besetning, inkludert et band på 5. Medlemmene kommer fra Østlandsområdet.

Vi får i tillegg til Mannssambandet også lytte til brassmusikk fra FA Brass Grenland og se på motevisning fra Fretex. Barn og ungdom fra ungdomsklubb og speidergruppe kommer til å være i parken med aktiviteter.

Velkommen til Brekkeparken kafe – konserten er gratis!