//Toner fra toppen – konsert med Eyolf Dale, Ulefos Hovedgaard

Toner fra toppen – konsert med Eyolf Dale, Ulefos Hovedgaard

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Toner fra toppen er en mini-konsertrekke på Ulefos Hovedgaard som holdes den første søndagen i juni, juli og august. Først ut er pianisten Eyolf Dale.

Eyolf Dale er en svært aktiv utøver på den internasjonale jazzscenen. Hans lyriske komposisjoner er beskrevet som en fusjon av jazz, klassisk og samtidsmusikk. Dale har gjort seg bemerket for sine kritikerroste og spellemannsnominerte soloutgivelser.

Kom, nyt og opplev!

Tøysete teselskap

Mens Eyolf Dale spiller for de voksne, kan barna blir med på Tøysete teselskap i den vakre parken på Ulefos Hovdgaard.
Inspirert av hattemakeren i Alice i eventyrland, skal for formidler Jo Patrick holde barna i ånde med tull, tøys og te.
For billetter – søk på Tøysete teselskap i ticketco. Se mer her på nettsiden på arrangement Tøysete teselskap