/, Brekkeparken Kafé/Tre Sopranos: «Bursdagsfest i Brekkeparken»

Tre Sopranos: «Bursdagsfest i Brekkeparken»

• Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Tre Sopranos inviterer til «Bursdagsfest i Brekkeparken» søndag 3. juni kl. 19:00. Den populære trioen er 10 år i år og feirer med en heidundrende musikalsk festaften der DU er invitert.

Hilde Norland Gundersen, Nina Gromstad og Solveig Walaas Vestøl, sammen med sitt forrykende band, tar med seg sin musikalske godtepose, der smakfulle godbiter av eldre og nyere årgang har fått plass, og de deler velvillig med sitt herlige publikum. Det blir musikk servert som vil skape den virkelig gode sommerstemningen denne junikvelden. Bandet vil kikke seg bakover, hva disse 10 årene har inneholdt av musikk og opplevelser, og de vil selvsagt spille nye, flotte arrangementer. Med seg for anledningen har de også gjest Anne Gravir Klykken.

Tre Sopranos-bandet består av Espen Gjelstad Gundersen – piano/kapellmester, Frøydis Grorud – sax, Per Einar Watle – gitar, Jango Nilsen – trommer, Lars Tinderholt – bass.

Bedre kan det ikke bli. Velkommen til en musikalsk spenstig kveld, en skikkelig musikkbursdag!!

PS: Tre Sopranos har tidligere opptrådt med egne sommerkonserter i Brekkeparken ved flere anledninger, de har hatt sommershow to år på rad på Hoppestad gård, vært på juleturné i en årrekke i Telemark og omegn, og vi har sett dem på Beat for beat i to omganger.