/17. mai i Brekkeparken

17. mai i Brekkeparken

17. mai i Brekkeparken 2019-05-17T16:08:13+00:00

17. mai i Brekkeparken ble en minnerik dag! Både vær, tulipaner og over 3.000 gjester var på sitt beste.

Folk strømmet til, og i hele parken var det kos for store og små. Mange fikk med seg den fine talen av Arkadens senterleder Aziz Chaer. Han fortalte om da foreldrene hans flyktet til Libanon og endte opp i verdens beste by.

Einar Watle Trio undrholdt fra scenen med svingene jazztoner. Speidermusikken og Minot State University Choir bød også på vakre toner. Koret fra USA er på besøk i Skien, og hadde tid til å holde en minikonsert for Brekkeparkens gjester.

Barna flokket seg rundt Erines eventyrstund, Gjerpen frilynte ungdomslag danset og det var potetløp og nybakte lefser for de som ønsket det. Mange avla også en herskapelig versitt hos Søndre Brekkes husfrue og hennes tjenestejente.

Takk til alle som kom og skapte stemning i Brekkeparken!