/, Henrik Ibsen Museum/Har skrevet om Ibsen i spansk tidskrift

Har skrevet om Ibsen i spansk tidskrift

Mira! Nos encontramos constantemente nuevas maneras de conseguir visitas de turistas extranjeros a Museo Henrik Ibsen Nuestra directora, Jorunn Sem Fure, ha publicado un artículo en español: “La generación de un destino turistico a partir de un icono: Henrik Ibsen y su ciudad natal, Skien” en la revista científica española Estudios Turísticos.

¡Bienvenida a Museo Henrik Ibsen en Venstøp, Skien!

Eller om vi skulle sagt det på norsk:

Se – vi går stadig nye veier for å få besøk av utenlandske turister til Henrik Ibsen Museum! Vår direktør, Jorunn Sem Fure, har publisert artikkel på spansk La generacion de un destino turistico a partir de un icono: Henrik Ibsen y su ciudad natal, Skien i det spanske vitenskapelige tidsskriftet Estudios Turisticos
Velkommen til Henrik Ibsen Museum på Venstøp i Skien!

2017-06-02T20:21:00+00:00 2. juni 2017|Kategorier: Aktuelt, Henrik Ibsen Museum|