/, Henrik Ibsen Museum/Holder Ibsen-foredrag i Trondheim

Holder Ibsen-foredrag i Trondheim

Arbeidet med og publiseringen av boken Familien Ibsen har økt interessen for Henrik Ibsens barndom. Forfatter og konservator Jørgen Haave er etterspurt som foredragsholder, og onsdag 12. desember drar han til Senioruniversitetet i Trondheim for å snakke om sine forskningsresultater.

Konservator Jørgen Haave ved Telemark Museum har avslørt en lang rekke feil i fortellingen om Henrik Ibsens familie og oppvekstvillkår. Han forsøker å peke på mulige årsaker til disse misforståelsene, hva som egentlig preget Ibsen i barndommen, og hvordan dikteren forholdt seg til familien og fødebyen som voksen mann.

Møtested og tidspunkt: Rådhussalen, Trondheim Folkebibliotek kl. 11.00

2017-12-11T12:51:57+00:00 11. desember 2017|Kategorier: Aktuelt, Henrik Ibsen Museum|