/, Brekkeparken, Nybygg Brekkeparken/Mottakelse for VEVs støttespillere

Mottakelse for VEVs støttespillere

To dager etter at kulturminister Trine Skei Grande bevilget 45 millioner kroner til nybygg i Brekkeparken, inviterte vi støttespillere fra kommune, fylke og privatpersoner til en mottakelse.

Rundt 40 personer kom på kort varsel, og det vanket heiatale, ros og oppmuntring fra ordfører Hedda Foss Five. Hun gleder seg til vi kan tilby gjester et helårsåpent museum, men er også glad for at ansatte på museet får bedre arbeidsforhold.

– 12 år med utrettelig jobbing har endelig ført fram!

Vernehjelmer på plass

Museumsdirektør Jorunn Sem Fure hadde en kort oppsummering av veien fram til bevilgningen, men Skiens rådmann, Ole Magnus Stenstad hadde med seg hjelmer til prosjektleder Bjørn Rudborg og museumsdirektøren.
– På mandag må det være slutt på feiringen, da er det bare å begynne byggingen, sa han muntert.

Se noen bilder fra mottakelsen her:

2018-09-28T16:35:13+00:00 28. september 2018|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Nybygg Brekkeparken|