/, Henrik Ibsen Museum/Ta julebordet på Henrik Ibsen museum

Ta julebordet på Henrik Ibsen museum

Julen var en tid for selskapeligheter også på Henrik Ibsens tid. De fine familiene kom sammen og hadde juleball. Velkommen til julebord på museet.

Kanskje er det ikke like herskapelig som da familien Ibsen bodde her, men vi dekker fine langbord i drengestua og fyrer på peisen og skaper rolig atmosfære. Vi forteller litt om julen på Henrik Ibsens tid, og du kan gjøre en liten julehandel i museumsbutikken vår.

Leige av lokale med vert: 1800,-
Min. 10 personer, maks 22 personer.

Vi har avtale med Gregorius catering om to menyer:

Middag

* Sprøstekt and fra Holte gård i Drangedal, serveres med potet og jordskokkpurre, bakt løk og rotgrønnsaker: Kr 288,- (inkl. dessert)

*Julens småmat: Huset gravlaks med chevre-dip, telemarkskling med sylte og sennep, medisterbolle av kjøtt fra frilandsgris, julemarinert svineribbe, pinnekjøtt med rotmos, Pølsemakerens julepølse, Bakte mandelpoteter med urter og krydder, dadler med bøkerøkt bacon, kalkun med appelsin og aprikosmarmelade, julesild og rødkål, julens foccacia og nøttebrød. Kr. 276,- (inkl. dessert).

Dessert

Du kan velge mellom:
Moltekrem
* Hermetiserte pærer med sjokoladesaus og pepperkake

For mer info. og bestilling:
Silje Honningdal
E-post: sh@telemark.museum.no
Sms:  926 53 844

2018-10-05T15:40:43+00:00 5. oktober 2018|Kategorier: Aktuelt, Henrik Ibsen Museum|