5 gøyale aktiviteter for barn

• Hver lørdag hele sommeren kan barna hjelpe Pardetektiven i Brekkeparken.
  • På Porselensmuseet kan barna være med på kreative aktiviteter. Foto: Stina Glømmi
  • Bli med Rikke Kikut på teaterlek på Ulefos Hovedgaard.
  • Hver søndag hele sommeren kan barna være med på eventyrstund i Brekkeparken.
  1. PARKDETEKTIV I BREKKEPARKEN
    Hver lørdag hele sommeren kan du være med Parkdetektiven i Brekkeparken. Detektiven får nytt mysterium som må løses hver måned, og med stempelkort kan barna få dokumentert at de er ekte mesterdektektiver.
  2. EVENTYRSTUND I BREKKEPARKEN
    Hva skjer når trollet sprekker? Hvordan kan Askeladder kapre prinsessers hjerter? Kom til Brekkeparken kl. 13 på søndager, og kanskje får du vite svar. Eventyrstund i en av våre stuer hver søndag.
  3. KREATIVE AKTIVITETER
    Hver dag i sesongen kan barna dekorere kopp, tallerken eller lage porselenssmykker på Porselensmuseet.
    Åpent tirsdag-søndag kl. 11-17 fra 25. juni- 18. august.
  4. UTKLEDNING OG KJEGLESPILL
    På Henrik Ibsen Museum er det mye å finne på!
    Barn kan kle seg ut, leke med dukketeateret, spille kjeglespill i hagen eller rett og slett bli med på omvisning og høre hvordan lille Henrik hadde det da han bodde på Venstøp.
    For barn over 12 år er det gøy å prøve Ibsen Escape.
  5. TEATERLEK OG NATURSTI
    Ulefos Hovedgaard ligger idyllisk til, fritt over Ulefoss og Telemarkskanalen. I den vakre hagen kan barna leke. 16. juni og 14. juli inviterer vi til natursti i hagen, og 28. juli kl. 13 er det Teaterlek med skuepiller Rikke Kikut.
2019-06-04T08:15:51+00:00 3. juni 2019|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Henrik Ibsen Museum, Porselensmuseet, Ulefos Hovedgaard|