/, Brekkeparken, Porselensmuseet/Få museumsguiding hjem i stua

Få museumsguiding hjem i stua

• Telemark Museum satser på digital formidling mens kornaen raser rundt omkring. Her er Aleksander Stensrød Andersen og Andreas Nordmo i gang.

Telemark Museum benytter koronatiden til å lage nye digitale tilbud for folk som savner kulturtilbud. Om du har gått glipp av noe, eller vil se det om igjen, samler vi alt her.

Fram til påske tilbyr vi tre museumsomvisinger, småsnutter på IGTV (Instagram-TV) og ikke minst gleder vi oss til påskemysteriet «Rutta og Betutta på sporet – Jakten på godterityven».

Følg påskemysteriet her

Gå heller ikke glipp av våre 360 graders visning av det herskapelige hovedhuset og Lynnevikstua i Brekkeparken.

SMÅSNUTTER FRA IGTV

Bybrannen i 1886 som tok det meste av Skien

Hør historien Pengeskrinet som forsvant

Lytt til sabotasjehistorien fra krigen, Operasjon betongblanding, som ble utført på Bratsbergbanen.

Har du hørt om skatten som skal skjule seg i Borgestua i Brekkeparken? Lytt og lær!

OMVISNINGER

Bli med fabrikkdirektøren til PP

Den grå dame-omvisning i hovedhuset i Brekkeparken, kan du også bli med på

Besøk i bondestuene i Brekkeparken

Følg med på museets sosiale medie-kanaler og telemarkmuseum.no.
Telelmark Museum viser også filmer og snutter på youtube.com
Vi du ta en titt på gjenstandssamlingen vår, besøk Digitalt Museum.
Her kan du også lese små historier knyttet til gjenstander. Begynn gjerne med
Leirkar fra Mæla i Gjerpen

2020-04-02T13:50:17+00:00 23. mars 2020|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Porselensmuseet|