/, Brekkeparken, Henrik Ibsen Museum/– Et løft for hele Skien

– Et løft for hele Skien

• Carl Erik Grimstad (V) ble vist rundt i Brekkeparken av museumsdirektør Jorunn Sem Fure. Foto: Kristin Berge, Telemark Museum

– Dette blir et løft for Skien, sa en begeistret Carl-Erik Grimstad (V) da han ble orientert om nybygget i Brekkeparken mandag.

Grimstad er stortingsrepresentant for Vestfold med plass i Familie- og kulturkomiteen.
– Det er en en veldig spennede komite å jobbe i. Jeg er der midlertidig, og vil bli mest mulig kjent med museer og lignende kulturinstitusjoner i fylket vårt mens jeg har denne posisjonen, sa han.

Ble kjent med Telemark Museum

Grimstad kom sammen med kona Lottelise Folge som også er Venstre-politiker og er vara til hovedutvalg for kultur, folkehelse, tannhelse og idrett i Vestfold og Telemark fylke. Venstre-politikerne ble guidet rundt av museumsdirektør Jorunn Sem Fure og nybyggets prosjektleder Bjørn Rudborg, og ble kjent med historien til Brekkeparken og hvilke tilbud vi jobber med.
– Jeg kjenner til Brekkeparken fra russetida, det har skjedd en del her siden da, konstaterte Grimstad.

Kultur i byens ytterpunkter

– Forrige uke var jeg med på Ibsenvandringen til Lerkefugl produksjoner i sentrum og vi besøkte Henrik Ibsen Museum. Kulturtilbudene i Skien ligger som to ytterpunkter av bykjernen; Teater Ibsen på Klosterøya og Henrik Ibsen Museum på Venstøp. Det skaper en særegenhet, mente han.
Over en lunsj på Brekkeparken kafe fikk gjestene også høre om satsningene våre i Porsgrunn; DuVerden og Porselensmuseeet, og på vei til kafeen fikk politikerne med seg Teater Ibsens prøver på Robyn Hood okkuperer Brekkeparken.

2020-08-17T14:14:36+00:00 17. august 2020|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken, Henrik Ibsen Museum|