/, Nybygg Brekkeparken/– Det er jo kjempefint!

– Det er jo kjempefint!

• Ordfører Hedda Foss Five og kommunaldirektør Karin Finnerud besøker Brekkeparkens nybygg.
  • Ordfører Hedda Foss Five og kommunaldirektør Karin Finnerud fikk en omvisning på nybygget i Brekkeparken.

Ordfører Hedda Foss Five smilte som en sol da hun kom ut på terrassen til Telemark Museum sitt nybygg i Brekkeparken. – Det er jo kjempefint, utbrøt hun da hun fikk se utsikten mot parken og byen.

Ute på terrassen i andre etasje på nybygget ser man langt. Kirken føles plutselig mye nærmere og man har god utsikt over deler av den vakre Brekkeparken. Både ordfører Hedda Foss Five og kommunaldirektør Karin Finnerud fra Skien kommune var veldig fornøyde. Leder av bygningsvern, Bjørn Rudborg, og museumsdirektør Jorunn Sem Fure viste gjestene rundt i nybygget tirsdag.

Skien kommune har vært med oss hele tiden, sa Bjørn Rudborg.

Det har aldri vært vanskelig, kommunen har støttet oss både i prosjektutredningen og så i bygget, holdt Rudborg frem.

Tilsammen har Skien kommune bidratt med 25 millioner kroner til nybygget som skal sørge for at Skien får et helårsåpent museum. Bygget åpner i mai 2021, der det blir både kafe, museumsbutikk, møterom, kontor og ikke minst lokaler der museet kan ta imot skoleklasser og barnehage hele året rundt.

I 2022 vil en stor utstilling i kjelleren på nybygget være klart. Her kan publikum bare glede seg! Som museumsdirektør Jorunn Sem Fure sa til Hedda Foss Five og Karin Finnerud:

Den første utstillinga skal varme og begeistre befolkningen.

2020-12-09T20:16:30+00:00 9. desember 2020|Kategorier: Brekkeparken, Nybygg Brekkeparken|Tags: , |