/, Brekkeparken/Ingen løkplukkedag i år

Ingen løkplukkedag i år

• Noen uker i mai blir Brekkeparken forvandlet til tulipanparken. 27.000 tulipaner blomstrer.

Det blir ikke arrangert en løkplukkedag i Brekkeparken i vår. Grunnen er det høye smittetallet i Skien og at vi fremdeles har strenge smittevernregler å forholde oss til.

Løkplukkedagen har samlet mange folk i parken og vært et hyggelig og sosialt arrangement om våren. Ikke minst har folk hatt glede av å ta med seg tulipanløker hjem for å plante ut i sine egne hager.

I år blir det ikke slik, dessverre. Vi vet at det er mange som har gledet seg til denne aktiviteten i parken, men vi må holde avstand og holde ut en stund til. Så krysser vi fingre for at vi neste år kan invitere glade løkplukkere tilbake i parken.

Nytt i saken: Skien kommune har annonsert at de vil dele ut tulipanløker i Lundeparken og på Stevneplassen, følg med på kommunen sine hjemmesider for dato.

2021-05-28T10:19:17+00:00 26. mai 2021|Kategorier: Aktuelt, Brekkeparken|