fbpx

Hagematiné: Liv eller død - Terje Vigen

Hagematiné: Liv eller død – Terje Vigen

Møt Ibsens berømte epos «Terje Vigen» i en nær og musikalsk fremføring.

Kjøp billett

«I dag er det ikke vi men mennesker fra andre himmelstrøk enn våre som legger ut på farefulle reiser for å berge seg selv og de de er glade i. Er det disse mennesker som er vår tids Terje Vigener?» Musiker Arild Nyborg og skuespiller Inger-Helen Kilsti lar dagens nyhetsbilde speiles i Ibsens ord.

MEDVIRKENDE:

Skuespiller
Inger Helen har skuespiller utdannelse fra Danmark USA Sveits og Italia, med spesialisering innen klovning. Spilte i flere år med Klovnegruppen Kisaco rund i Europa og USA. Bosatt i Grimstad siden 2004, og hatt flere produksjoner i DKS i Aust og Vest-Agder, jobbet med instruksjon og har også utviklet teater prosjekter på Vest-Agder Museet.

Trommeslager/ perkusjon
Arild har master/diplom i trommesett fra det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Han har turnert med Percussionsgruppen Stomp siden 2003. Han var med på avslutningsseremonien i OL i London 2012. Han har vært bosatt i Arendal siden 2007, og spiller bland annet med World Music gruppen Nutopia og improvisasjons gruppen frioms.org. Han driver også plateselskapet Glacier Records sammen med Lars Andreas Haug og Tom Rudi Torjussen.

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter