Løveungen og Frøken Kanin besøker Henrik Ibsen museum

Bli med Løveungen og Frøken Kanin til Henrik Ibsen museum. Snutebuss fra Brekkeparken!

Billett

Bli med på en lekedag på museet!
Vi starter i Brekkeparken kl. 11, der vi besøker Karsten og Petras verden i museumsbygget VEV. Her blir dere møtt av to fra Duestien barnehage som skal følge dere hele dagen.

Etter lek og moro i Karsten og Petras lekeustilling, kjører vi en gammel snutebuss opp til Henrik Ibsen museum.
Her blir vi kjent med Henrik Ibsen og leker i hagen slik han gjorde da han var liten. Servering av vafler og saft, men ta gjerne med niste! Dere er tilbake i Brekkeparken kl. 14.

Snutebusstur blir arrangert to ganger i sommer:
26. juni og 7. august

Anbefalt aldergruppe: 5-8 år. Barna kan reise uten foreldre, dersom dere mener at de er store nok til det. Det går også an å la barna kjøre bussen alene, så kan dere møtes på Henrik Ibsen museum, Venstøp. Vi ønsker å ha med så mange barn vi kan i snutebussen.