Spøkelseshack i den grå dames hus

Spøkelsesvandring med Aleksander Stensrød Andersen
Kjøp billett

Aleksanders museumshack: Spøkelsesvandring i hovedhuset på Søndre Brekke gård.

Onsdag 20. oktober kl. 18 og 19:30 inviterer Aleksander Stensrød Andersen til en spøkelsesvandring for voksne i Brekkeparken. Dette er en del av vår serie med museumshack, altså spesialomvisninger der vi som jobber her velger oss våre favoritt-tema.

Telemark museum har arrangert spøkelsesvandring to år på rad, men aldri før har vi gått inn i hovedhuset på Søndre Brekke gård på disse kveldsturene. Det gjør vi i år!

I hovedhuset fra 1780 er det mange som mener å ha sett og hørt Den grå dame. Aleksander forteller historiene om henne og om herskapshuset. Observasjoner av uforklarlige hendelser i bygget er både av eldre og nyere dato. Noen av disse får vi høre om denne kvelden. Stålsett deg.

Våre spøkelsesvandringer er svært populære og vi kan bare plass til 20 personer i herskapshuset samtidig. Bestill billett i god tid så du er sikret plass!

Kle deg godt! Herskapshuset er ikke oppvarmet, så det er like kaldt innendørs som ute.

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter