//Afternoon tea 19. juni

Afternoon tea 19. juni

Laster Arrangementer

Afternoon Tea

Historien begynner med fortellingen om en britisk adelsdame med lavt blodsukker, tror vi. Tidlig på 1800-tallet var det vanlig å spise bare to måltider om dagen blant engelsk overklasse: en god frokost og så middag så sent som i åttetiden på kvelden.

En tradisjonell Afternoon Tea serveres på et fat i tre høyder. Det består gjerne av små doble fingersmørbrød av loff uten skorpe, for eksempel med agurk og smøreost, scones med syltetøy og «clotted cream», og søte småkaker. Og med en god kanne te trukket etter alle kunstens regler selvfølgelig.

Info:

Lørdag 12. og 19. juni kl. 12 eller 15 – forhåndsbestilling pr. telefon, epost eller melding på Facebook

Bord dekkes innendørs – maks 20 personer pr. tidspunkt.

Tlf. 3554 4500 (man-fre 9-15)
brekkeparken.kafe@telemark.museum.no
FB: Brekkeparken kafe – Skien, Norway | Facebook