/, Porselensmuseet/Collecting connections -connecting collections

Collecting connections -connecting collections

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tre kunstnere samler tråder av teknikker og uttrykk innenfor design og kunst og byr på utstillingen Collecting connections-Connecting collections, Porselensmuseet.

Kunstnerduoen SCUSI, som består av keramikerne Hege Gimle og Mette Vågnes Fjørtoft, har invitert med seg Katja Cecilie Ræder Aarflot som jobber med collager. Vi gleder oss til å kunne presentere disse tre sammen i utstillingen som de har gitt tittelen Collecting connections – connecting collections.

Tittelen spiller på det de alle har som felles utgangspunkt i arbeidet frem mot denne utstillingen, det å samle opp tråder av teknikker og utrykk gjennom et langt virke i design og kunstfeltet, for så å bringe disse erfaringer sammen og fram til nye utrykk.

Utstillingen vises fram til 13. oktober.