/, Brekkeparken/Digital parkdetektiv for barn

Digital parkdetektiv for barn

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bli med på vår digitale parkdetektiv i mai! Det første mysteriet blir presentert lørdag 2. mai og heter Trøbbel ved andedammen.

Husker du Gunn Idun i Rutta og Betutta, Jakten på godterityven? Hun ble tatt for å ha spist opp nesten alt godteriet til museet i påska. Dette synest hun var så flaut, for hun er jo egentlig ikke en sånn som tar ting hun ikke eier.

Nå har Gunn Idun fått i oppdrag å passe på at alt er i orden når Brekkeparken åpner for sommersesongen. Butikken med is og brus, leker og andre fine ting er på plass. Det herskapelige huset der Den Grå Dame bor, er rent og ryddig. Det samme er de fine tømmerstuene i parken.

Nå er det bare andedammen igjen. Lykkelig kan Gunn Idun notere at nytt andehus er på plass, dammen er fylt opp med vann, andefamilien fra Drangedal er hentet for å ha sin sommerferie i det lille sommerhuset i Brekkeparken. Alt ser ut til å være i orden, men det er en viktig ting som mangler…

Hjelp Gunn Idun med å finne den viktige tingen som mangler og løsningen på sommerens aller første parkdetektiv, som i år er digital.

Filmen blir lagt ut lørdag 2. mai kl. 8 her på vår hjemmeside, youtube, facebook og instagram. Svaret på gåten sender du til: resepsjon@telemark.museum.no