/, Brekkeparken/Digital parkdetektiv for barn – Del 4

Digital parkdetektiv for barn – Del 4

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bli med på Telemark Museum sin digitale parkdetektiv for barn i påska!

Onsdag 8. april klokka 11 starter fjerdje del av «Rutta og Betutta på sporet! Jakten på godterityven». Se filmen og svar på dagens spørsmål. Premien er en fin boks med påskegodt.

Svarene kan dere sende inn til resepsjon@telemark.museum.no , eller dere kan skrive svaret i kommentarfeltet på Facebook, under dagens episode.

Følg med detektivene Rutta og Betutta og deres jakt på en mystisk godterityv! Rutta er rask og jager etter raske løsninger, mens Betutta er bekymret og redd for Den Grå Dame. De to detektivene må nemlig inn i det store, tomme herskapshuset i Brekkeparken, der Den Grå Dame spøker…

Rutta og Betutta på sporet – Jakten på Godterityven, er en serie i fem deler. Svaret på gåten får du på den sjette dagen, altså langfredag 10. april.