/, Henrik Ibsen Museum/Helgeåpent i september på Henrik Ibsen Museum

Helgeåpent i september på Henrik Ibsen Museum

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hver helg i september er du invitert til Henrik Ibsen Museum i Skien. Her blir det omvisninger, vaffelsalg og bookbare tider i Peer Gynt Escape Room.

På omvisningene får du besøke Henrik Ibsens barndomshjem og bli kjent med hvordan forfatteren hadde det som barn.
I utstillingen Henrik Ibsens reise blir du kjent med livet fra han var barn i Skien, til at han takket av i 1906 som feiret forfatter.

Vi forteller deg også om det pågående tilbakeføringsarbeidet i hovedhuset på Venstøp – gården som er Henrik Ibsen Museum.

Velkommen til vår lille, hyggelige kafe, med kaffe og vafler. Slår september til, kan du nyte maten og den gode stemningen ute på tunet. Det er også mulig å prøve den gamle kjeglebanen i parken.

Peer Gynt Escape Room har bookbare tider lø. 12, 14 og 15.30.
Er det ledige tid, er drop-in mulig.
Book her.