/, Brekkeparken Kafé/Akevittsmaking med Halvor Heuch

Akevittsmaking med Halvor Heuch

Laster Arrangementer

Akevittsmaking og foredrag ved Halvor Heuch

Forhåndskjøp billett på ticketco.no til akevittforedrag med smaksekspert fra Arcus, Halvor Heuch.

Akevitt tas gjerne frem ved høytider og spesielle anledninger og er en viktig del av vår skandinaviske matkultur. Kanskje det er på tide å bli mer kjent med den?

Destillatør og fagdirektør i Arcus, Halvor Heuch, tar deg med på en underholdende tidsreise i norsk akevitt- og matkultur, der du får smake på seks akevitter.

Foredraget starter kl. 18 og varer en time.

Billetter på ticketco.no

Matkultur

Heuch har i 30 år spilt hovedrollen for utvikling av norske akevitter, først i Vinmonopolet, deretter i Arcus-gruppen. Med basis i de historiske, norske akevittene fra 1800-tallet, har han utviklet en rekke nye akevitter forankret i tradisjon og fatlagring.

Halvor Heuch sin fanesak har vært å se historie, mat, drikke og kultur i sammenheng. Dette har han i praksis gjort ved å utvikle akevitter som passer til, og profilerer norsk mat og matkultur.

Vil du fortsette julegildet sammen med statsbudeia Bodil Nordjore?

Bodil Nordjore holder foredrag og det blir gode julesmaker på Brekkeparken kafe denne kvelden.

Forhåndspåmelding på ticketco.no

Ølsmaking i stuene

Du er også velkommen til ølsmaking i Vest-Telemarktunet, rett ved lekeplassen.
Her trenger du ikke forhåndskjøpe billett, det er bare å komme!

Tunet er åpent fra 17-21.

Det blir ølsmaking i årestua v/Alexander på Folque Cafe. Han forteller også om kultur knyttet til middelaldertid, og hvordan folk levde i middelalderen.
I Berge-eldhuset er Veholt Mikrobryggeri på plass med sitt prisbelønte øl.