//Når de døde våkner: Ibsen og Garborg

Når de døde våkner: Ibsen og Garborg

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

I samtaleserien Når de døde våkner setter vi kjente forfatterskap opp mot Ibsen litteratur. Først ut er forfatterskapene Ibsen og Garborg.

Telemark Museums Jørgen Haave og Garborgsenterets Inger Undheim møtes til samtale om temaene natur og religion hos Ibsen og Garborg.
Samtalen ledes av Henrik Bøe Larsen vedTelemark Museum.

Om Jørgen Haave:

Jørgen Haave er litteraturviter og førstekonservator NMF. Han forsker på Henrik Ibsen og ga våren 2017 ut boken Familien Ibsen. Han har publisert en rekke artikler om Henrik Ibsen. Han er også en kunnskapsrik formidler og foredragsholder.

Om Inger Undheim:

Inger Undheim er daglig leder for Nasjonalt Garborgsenter, som er en del av Jærmuseene. Hun har vært universitetslektor i nordisk litteratur ved UiS, og har hovedfag i Garborg. Hovedfagsoppgaven hennes har tittelen ”Arne Garborgs Den burtkomne Faderen: Vedkjenning som sjølvframstilling kring 1900.”

Pris: 100 ,-

Støttet: Bokåret 2019