//Om Peer – et lekent møte med Peer Gynt

Om Peer – et lekent møte med Peer Gynt

Om Peer- et lekent møte med Peer Gynt.

Lerkefugl Produksjoner gjester Henrik Ibsen Museum med forestillingen Om Peer. Skuespiller Håkon Moe, som blant annet har arbeidet ved Riksteatret og Den Nationale Scene i Bergen, tar publikum med på en reise inn i Peer Gynts rike gjennom monologen Om Peer. Her får vi følge Peer Gynts utvikling tett fra start til slutt, med Ibsen i oppdatert språkdrakt og musikalske innskytelser underveis.

Håkon spiller Peer Gynt i Lerkefugl Produksjoners forestilling Peer På Pub. Forestillingen har hatt stor suksess, og spilt land og strand rundt etter premieren på Parkbiografen i fjor sommer. Forestillingen fikk terningkast 6 i TA og 5 i Varden. TAs Ove Mellingen skrev: «Denne MÅ DU IKKE gå glipp av!» Om Peer er en monolog som spinner ut fra forestillingen Peer På Pub. Om Peer er et tilbud fra Lerkefugl Produksjoners konsept Stykkevis og Delt.