/, Henrik Ibsen Museum/Om Solveig – et musikals innblikk i Peer Gynts Solveig

Om Solveig – et musikals innblikk i Peer Gynts Solveig

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sopran Stine Mari Langstrand og pianist Espen Gjelstad Gundersen byr på forestillingen «Om Solveig».

Lerkefugl Produksjoner gjester Henrik Ibsen Museum med forestillingen «Om Solveig», og det er duket for et musikalsk innblikk i Peer Gynts «Solveig».

Sopran Stine Mari Langstrand og komponist Espen Gjelstad Gundersen fremfører Edvard Griegs berømte musikk, men byr på ny tolkning av den vakre, såre sangen.
Stine Mari og Espen forteller om Ibsens Solveig, og deler fra sine erfaringer i arbeidet med Solveig i forestillingen Peer På Pub.

Skiens eget Ibsenkompani, Lerkefugl Produksjoner, har hatt stor suksess med forestillingen Peer På Pub, som har spilt land og strand rundt siden premieren på Parkbiografen i fjor sommer. Forestillingen fikk terningkast 6 i TA og 5 i Varden. TAs Ove Mellingen skrev: «Denne MÅ DU IKKE gå glipp av!». Om Solveig er et musikalsk program som spinner ut fra forestillingen Peer På Pub. Om Solveig er et tilbud fra Lerkefugl Produksjoners konsept Stykkevis og Delt.

Denne konserten koster 100,-