/, Brekkeparken Kafé/Parkjazz: Live Foyn Friis Sings Sassy-en hyllest til Sarah Vaughan

Parkjazz: Live Foyn Friis Sings Sassy-en hyllest til Sarah Vaughan

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Live Foyn Friis byr denne kvelden på sanger av Sarah Vaughan.

Live Foyn Friis fra Asker har studert de gamle jazz sangerinnene helt fra barnsben av, hvor hun vokste opp i et musikalsk hjem med mange gamle jazzplater på repeat.

Spesielt mange av sangene fra repertoaret til den store Sarah Vaughan har Live tatt med seg til sitt eget band. Mye fordi hun hadde noen plater som feks «At Mister Kellys» m.m. som hun nærmest har hørt ihjel. Friis ble nominert til den danske spellemannsprisen med sine 4 album i kategoriene Årets Vokaljazz Album og Årets særutgivelse Danish Music Awards. Hun vant tittelen Årets Unge Jazzkomponist, og ble i samme anledning utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne! Hun er nå flyttet hjem til Norge igjen, og legger nå ut på turné med norske musikere.

Bandet består av:
Live Foyn Friis – vokal
Bård Helgerud – gitar
Rodrigo Villagra – kontrabass
Magnus Stefaniassen Eide – trommer

CC: 150,-/100,- (medlemmer av Skiensjazzdraget)
Barn under 16 år: gratis