/, Brekkeparken Kafé/Parkjazz med Inger Marie Gundersen

Parkjazz med Inger Marie Gundersen

Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

”Fra start til mål er plata spekket med ustyrtelig vakker sang og nydelige melodier som Inger Marie Gundersen føler seg vel hjemme i, og som er blitt samlet til et av årets vakreste album.” – Jan Granlie, Jazznytt.

De av dere som var på konsert forrige gang vi hadde besøk av Inger Marie Gundersen, vet hva dere går til! Inger Marie solgte ut alle platene sine forrige gang hun var på besøk, – og det var ikke uten grunn! Det var en nydelig konsert i parken og vi gleder oss noe voldsomt.

Man får en følelse av veltilpasset ro når man lytter til Inger Marie. Stilen er tilbakelent og vokalen urokkelig sikker i fraseringene. Og har man bare èn gang lyttet til hennes delikate fortolkninger av sanger som står hennes hjerte nær, så er hun lett gjenkjennelig. Få europeiske sangerinner har en personlighet som brenner såpass gjennom. Her er det snakk om en kunstner, som helt og dyptfølt er involvert i sitt musikalske univers. Hun har et eget sound, og tør velge et repertoar som er bredere enn den tradisjonelle amerikanske sangbok. Inger Marie slår en drivende blå, forførende tone an, og etterlater en lekker og støvete fløyelsfornemmelse hos lytteren. Det er en smooth og troverdig lyd av en erfaren kvinne, – det er lyden av refleksjon, lyden av kjærlighet og lengsel. Hennes sangtalent er helt usedvanlig, og hun forvalter sitt repertoar med sikkerhet.

Besetning:
Inger Marie Gundersen – vokal
André Kassen – saxofon
Rasmus Solem – piano
Ole Kelly Kvamme – bass
Tom Rudi Torjussen – trommer

Denne torsdagen tilbyr Telemark Museum barnepass under konserten! Sjekk ut tilbudet Jazz-pass

Det er ikke bordbestilling på Brekkeparken kafe under Parkjazz.