/, Brekkeparken Kafé/Parkjazz med Torun Eriksen og Kjetil Dalland

Parkjazz med Torun Eriksen og Kjetil Dalland

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Det er torsdag og Parkjazz, denne gang med Torun Eriksen og Kjetil Dalland.

Dette skriver Parkjazz om konserten:

Vi er veldig glade for at vår egen Torun Eriksen er med på Parkjazz også i år, – denne gangen med sitt nye duoprosjekt med Kjetil Dalland. Torun Eriksen sin tilstedeværelse og formidlingsevne er helt unik, og man går aldri uberørt fra en konsert med henne.

På sitt sjette soloalbum sitter hun igjen i produsentstolen med makker og bassist Kjetil Dalland, men der forrige plate flørtet med det storslåtte, får vi nå musikk i et kompromissløst nedstrippet lydbilde. Her er det melodi og tekst som leder an gjennom svale, svevende stemninger og drivende, duvende partier. Åtte nyskrevne sanger, samt en av hennes eldste i 2018-versjon, bæres kun av stemme, bass og innslag av tangenter. Nok en gang på kryss og tvers av sjangre; jazz, pop, og soul, vise, blues, og gospel, det dukker opp alt sammen i stadig uventede kombinasjoner.

Brekkeparken kafe
Hans Hoellsgate