/, Brekkeparken Kafé/Parkjazz: Music With Z, Monica Zetterlund hylles

Parkjazz: Music With Z, Monica Zetterlund hylles

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Music with Z er en hyllest til det svenske jazz-ikonet Monica Zetterlund, og denne torsdagen kan du høre gladmusikken på Brekkeparken kafe.

Bandet, med vokalist Gro Bjørnnes i front, fremfører sine favoritter fra den svært omfangsrike Zetterlund-katalogen. En konsert med Music with Z er en reise i Monica Zetterlunds kontrastfylte liv og karriere. Dette kommer til uttrykk i melankolien i de svenske folketonene og livsgleden i musikal-, kabaret- og evergreen-repertoaret. I sine personlige, drivende, energiske og lyriske tolkninger fanger Music with Z lyden og stemningen av en æra, for mange gullalderen i skandinavisk jazz.

Bandet består av: Gro Bjønnes, vokal, André Kassen, saxofoner, Helge Flatland, piano, Andreas Dreier, kontrabass og Magnus Stefaniassen Eide, trommer

CC: 150,-/100,- (medlemmer av Skiensjazzdraget)

Barn under 16 år: gratis

Brekkeparken kafe