/, Porselensmuseet/Porselensmuseet er åpent i vinterferien

Porselensmuseet er åpent i vinterferien

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

I uke 8 er det vinterferie i Telemark. Vi holder Porselensmuseet åpent hver dag, og byr på fine aktiviteter for barn.

På Porselensmuseet kan du se den faste utstillingen som viser over 1.000 PP-gjenstander, og kunstner og designer Sara Skottes salgsutstilling.

PRIS: Inngang til museet: Voksne 70,- Barn 30,-

KREATIV FERIE:
Vi har åpent hele vinterferien, og inviterer barna til kreative aktiviteter hver dag.
Barna kan velge mellom tre ulike aktiviteter.

Dekorer din egen kopp
Etter å ha løst en porselensrebus i utstillingen, blir det dekorering av egen kopp fra Porsgrunds Porselænsfabrik.

Lag ditt eget porselensmykke
Barna finner farger og PP-mønstre i utstillingen, før de lager sitt eget porselenssmykke.
Vi har mange fine perler å velge i, og sammen med fargerike snorer og låser blir det lekre resultater.

Dekorer din egen tallerken
Etter å ha prøvd ut trykkdekorer på papirsjablonger, dekorerer barna sin egen tallerken fra Porsgrunds Porselænsfabrik.

PRIS: 50,- per barn, en voksen ifølge gratis inn i utstillingen.