/, Brekkeparken Kafé/Pylsur og øl med Bodil Nordjore

Pylsur og øl med Bodil Nordjore

Laster Arrangementer

Lær mer om pølser og øl når turbobudeia Bodil Nordjore ønsker velkommen til smak og prat på Brekkeparken kafe.

Før ble det slaktet på gårdene rett oppunder jul. For det første var det kaldt nok, slik at kjøttet ikke ble skjemt og ødelagt. For det andre var det kanskje eneste gangen i året at folk hadde tilgang på ferskt kjøtt.

Når man slaktet var det viktig å utnytte alt på dyret. De som var heldige hadde kanskje både gris og lam de kunne slakte. Noe kjøtt ble saltet og røykt, noe ble spist ferskt og noe blei til for eksempel pølser.

Bodil Nordjore  er forfatter bak en rekke kokebøker, en av dem handler bare om pølser. Denne kvelden får du smake tre av hennes pølser, sammen med tre, lokale øl som passer til. Denne kvelden foredrar Nordjore om tradisjon og skikker rundt dette med både laging av pølser og brygging av øl. Vi legger opp til en sosial kveld, som passer for alle over 18 år.

Det blir også mulighet for å kjøpe Pølseboka med forfatterens signatur.

Pris: 495,- per person.

Billetter bestiller du på ticketco, eller ringer oss på 35 54 45 00.

Velkommen! Eller som Bodil sier: Du er venta.

Brekkeparken kafe
Hans Hoellsgate