/Sesongslutt med ti-kamp på Berg- Kragerø Museum

Sesongslutt med ti-kamp på Berg- Kragerø Museum

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sommeren avsluttes med ti-kamp og feiring av Frk Homanns fødselsdag på Berg-Kragerø Museum 18. august.

Utstillingen «Fra slør til sko – brudestas fra 1750 til i dag» er fra 13. august inne i sin siste uke på Berg-Kragerø Museum.

Alle brudekjolene har en spennende historie, med ulike stiler, farger og tilbehør, – og for dem som har båret kjolene. Fotografier i utstillingen viser dessuten store endringer i måten å avfotografere brudeparet. Flere av kjolene er lånt fra privatpersoner, og dette er derfor en sjelden anledning til å få se en så stor og variert utstilling.

Museet og kaféen er åpen tirsdag – søndag mellom kl. 11- 16.

Sommersesongen avsluttes 18.august med stor bursdagsfeiring av Jeia Homann i parken.

Barnefamilier er spesielt velkomne i år, da museet vil arrangere ti-kamp med lek og moro!

Blir det dårlig vær flyttes arrangementet inn på museet.