//Sesongstart 1. juni på Ulefos Hovedgaard

Sesongstart 1. juni på Ulefos Hovedgaard

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tirsdag 1. juni er vi i gang! Du og dine venner og familie er velkommen til vandringer og varme vafler på Ulefos Hovedgaard.

Har du besøkt Ulefos Hovedgaard før?

Visst ikke, da har du mye å glede deg til. Særlig om du er interessert i arkitetur og vakre parkanlegg. Hovedgaarden byr på en eksotisk fortelling fra det kalde nord. Hovedbygningen og hagen på hovedgaarden er nemlig inspirert fra Italia, England og Napoleonstiden. Bli med inn i huset, eller på vår nye, herskapelige hagevandring.

Herskapelig hagevandring

Nytt i år er Herskapelig hagevandring. På 45 minutterfår du servert parkens herskapelige historie, fra den var ferdig anlagt i 1816 og frem til i dag. En grønn og nydelig vandring på gruslagte stier og litt bratte steintrapper mot slutten av vandringen. Her får du mange fine insta-moments på turen!

Den første hagevandringen starter fredag 4. juni kl. 13.

Hagevandringene er kl. 13 hver fredag, lørdag og søndag i sesongen.

Velkommen til en herskapelig opplevelse!