Selskapsmeny

Selskapsmeny 2020-02-12T15:39:21+00:00

Menyer vi tilbyr til selskaper

Forretter

Stekt asparges m/westfalerskinke, parmesan og rødvinsbalsamico

Tomat og mozarellaost

Laksepate

Skogsoppsuppe

99,-

79,-

95,-

99,-

Hovedretter

Kalkunbryst med trøffelsaus

Hjortestek m/rustikke grønnsaker

Helstekt svinefilet m/brie og westfalerskinke

Hvitvinsdampet steinbit m/tomatsaus

235,-

249,-

245,-

235,-

Desserter

Hjemmelaget eplekake med vaniljeis

Avocadosorbet

Hjemmelaget karamellpudding

Belgisk sjokolademousse

89,-

69,-

79,-

85,-

Buffet/koldtbord

Lunsj-buffet 1: Reker og majones, røkelaks og eggerøre, assortert spekemat med frukter, pasta aioli salat, potetsalat med fetaost, hjemmelagede karbonader m/løk, assortert ost. Alt delikat pyntet med riktig garnityr. Kuvertsmør og assortert brød.
Allergener: G, S, L 

250,-

Lunsj-buffèt 2: Kokt skinke, italiensk salat, grov leverpostei, kyllinglår, hjemmelagede karbonader m/løk, potetsalat, assortert ost. Alt pyntet med riktig garnityr. Kuvertsmør og assortert brød. Allergener: G, S, L 

245,-

Spekebuffet: 4 varianter pålegg, med hovedvekt på det gode spekepålegget, eggerøre, potetsalat, søtsalat og rømme. Fatene er pyntet med rikelig av friske frukter. Kuvertsmør, flatbrød og assortert brød. Allergener: G, L 

265,-

Tapas: Marinert scampi, lakserullade, chorizo, pasta, aioli, sort og grønn oliven, krydderboller, pølse rullet i bacon, marinerte kyllingklubber, pepper bols, saltstekte poteter, utvalgte gode oster og frukter, samt de gode og riktige dipsausene som hører med. Kuvertsmør, kjeks og hjemmebakt focaccia-brød. Allergener: G, S, L 

365,-

Koldtbord: Kokt ørret, reker, skalldyr-aspic, majones, røkelaks, eggerøre, assortert spekemat med friske frukter, potetsalat, roastbiff, remulade, hjemmelagede karbonader m/løk, kylling, grønnsalat, dressing. Alt delikat pyntet med riktig garnityr. Kuvertsmør og assortert brød. Allergener: G, S, L

G= Gluten

S= Soya

L= Laktose

345,-