Stue

Stue 2020-02-12T15:00:47+00:00

Meny du kan få i stuene

Lunsj-buffet 1: Reker og majones, røkelaks og eggerøre, assortert spekemat med frukter, pasta aioli salat, potetsalat med fetaost, hjemmelagede karbonader m/løk, assortert ost. Alt delikat pyntet med riktig garnityr. Kuvertsmør og assortert brød.
Allergener: G, S, L 

250,-

Lunsj-buffèt 2: Kokt skinke, italiensk salat, grov leverpostei, kyllinglår, hjemmelagede karbonader m/løk, potetsalat, assortert ost. Alt pyntet med riktig garnityr. Kuvertsmør og assortert brød. Allergener: G, S, L 

245,-

Spekebuffet: 4 varianter pålegg, med hovedvekt på det gode spekepålegget, eggerøre, potetsalat, søtsalat og rømme. Fatene er pyntet med rikelig av friske frukter. Kuvertsmør, flatbrød og assortert brød. Allergener: G, L 

265,-

Tapas: Marinert scampi, lakserullade, chorizo, pasta, aioli, sort og grønn oliven, krydderboller, pølse rullet i bacon, marinerte kyllingklubber, pepper bols, saltstekte poteter, utvalgte gode oster og frukter, samt de gode og riktige dipsausene som hører med. Kuvertsmør, kjeks og hjemmebakt focaccia-brød. Allergener: G, S, L 

365,-

Koldtbord: Kokt ørret, reker, skalldyr-aspic, majones, røkelaks, eggerøre, assortert spekemat med friske frukter, potetsalat, roastbiff, remulade, hjemmelagede karbonader m/løk, kylling, grønnsalat, dressing. Alt delikat pyntet med riktig garnityr. Kuvertsmør og assortert brød. Allergener: G, S, L

G = Gluten

S = Soya

L = Laktose

345,-