fbpx

3-retters menyer

Forretter

Skogsoppsuppe

Skogsoppsuppe serveres med kylling ravioli, krutonger og tyttebær

Allergener: melk, hvetemel, sennep

Pris: 125,-

Gin og rødbetgravet laks

Vår egen gin og rødbetgravet laks servert med wasabi, spirer, sennepsmajones og potetcrisp.

Allergener: fisk, sennep, egg, hvetemel

Pris: 125,-

Krabbe fra Hitra

Marinert krabbesalat tilsmakt pepperrot. Servert med spirer, reddik og surdeigsbrød.

Allergener: skalldyr, melk, egg, hvetemel

Pris: 125,-

Hovedretter

Andebryst

Andebryst fra Gårdsand servert med jordskokk, svartkål, saltbakte rotgrønnsaker, porcinisaus og bakt potet fra Bjertnæs & Hoel

Allergener: melk

Pris: 345,-

Ytrefilet av Dåhjort

Helstekt dåhjort ytrefilet serveres med rosenkål, bacon, persillerot, tyttebær, kremet viltsaus og fløtegratinert potet

Allergener: melk

Pris: 345,-

Indrefilet av okse

Helstekt indrefilet av okse, med kremet grønn peppersaus, brokkolini, bakt tomat, sellerikrem og potet Anna

Allergener: melk, selleri

Pris: 345,-

Desserter

Tiramisu

Vår egen variasjon av denne klassiker, serveres med kaffe iskrem

Allergener: hvetemel, melk, egg 

Pris: 120,-

Krydderbakt ananas

Servert med karamelliserte nøtter, tranebær, karamellsaus og vaniljeiskrem

Allergener: melk, nøtter, egg 

Pris: 120,-

Sjokoladeparfait

Servert med krydderkokte pærer og saftig mandelkake

Allergener: hvetemel, melk, egg, nøtter

Pris: 120,-

For andre menyforslag kan du gjerne ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud til deres anledning

Ta kontakt

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter