/Driftsansvarlig/kokk ved Brekkeparken kafe

Driftsansvarlig/kokk ved Brekkeparken kafe

Driftsansvarlig/kokk ved Brekkeparken kafe 2020-09-29T13:30:51+00:00

Telemark Museum er inne i en utviklingsfase med nytt helårsåpent museum med en liten kafe, samtidig som vi ønsker videreutvikling av vår eksisterende restaurant i Brekkeparken.

Telemark Museum søker derfor en kreativ person som kan inspireres av Telemarks kulturarv og som kan gi våre besøkende en god helhetsopplevelse av  museet – som også inkluderer et kafebesøk og en matopplevelse.

Det er viktig at du motiveres av utvikling og kan knytte serveringen til museets øvrige virksomhet.
Vi søker en person som er genuint interessert i mat, kvalitet, utvikling og økonomistyring.

Brekkeparken har ca 100.000 besøkende årlig og mange kommer kun for kafeen. Vi ønske å servere en innbydende lunsj og god middag til våre gjester. Vi har også bookinger for grupper, bryllup, konfirmasjoner og andre selskap. Kafeen er en viktig integrert del når vi gjennomfører større arrangement. Dette kan gi morsomme utfordringer til å utvikle serveringstilbud tilpasset arrangementene. Det vil være servering gjennom hele året, men omfang vil kunne bli preget av sesong og aktivitet.

Som driftsansvarlig er du plassert i administrasjonsavdelingen. Under avdelingslederen får du ansvar for den daglige driften av kafeen med arbeidsoppgaver som innkjøp, booking, ledelse av kafepersonalet (sesongarbeidere), økonomioppfølgning, matlaging og baking. Men også et mer overordnet arbeid med å utvikle, planlegge og kvalitetssikre virksomheten inngår i jobben.

Vi forventer at du sammen med de andre medarbeiderne kommer med nye ideer, gjør maten til en god opplevelse for de besøkende og yter god service. Til gjengjeld tilbyr vi en kreativ arbeidsplass, der det alltid skjer noe nytt, der det er plass til nye ideer og der du har mulighet til å sette ditt preg på driften.

Den vi søker skal ha
• Erfaring fra å kostnadsberegne og komponere gode menyer
• Relevant utdanning eller tilsvarende erfaring
• Oppføring og vedlikehold IK-mat system
• Erfaring fra ledelse innen kafe eller restaurant
• Evne til å ta ansvar for planlegging, innkjøp og økonomistyring
• Evne til å ta ansvar for å lede og fordele det daglige arbeidet i kafeen
• Har stor arbeidskapasitet i perioder

Personlige egenskaper
• Du kan lede kafemedarbeiderne og samarbeide med museets øvrige medarbeidere
• Du er ambisiøs, kreativ og tar initiativ
• Du er nøyaktig og effektiv
• Du er opptatt av kvalitet
• Du er positiv og møter medarbeidere og kunder på en hyggelig måte
• Du liker utvikling, nye ideer og forandring

• En spennende jobb i vakre Brekkeparken
• 100% fast stilling med lønn etter tariff
• Trygg jobb
• Pensjonsordning i KLP
• Anledning for tilpassede løsninger på flere områder

Søknad sendes til post@telemark.museum.no
Søknadsfrist: 22. oktober 2020.
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med administrasjonssjef Siv Dyrkolbotn, tlf 95 90 16 60 eller sd@telemark.museum.no