ledig stilling

Digitaliseringsmedarbeider/fotograf i 80% engasjement 3 mnd høsten 2021

Er du den vi ser etter? Ved arkivet på museet er det ledig 3 mnd. prosjektstilling i 80% som digitaliseringsmedarbeider/fotograf. Vi har et stort reder- og trelastarkiv etter Handelshuset Blehr på Stathelle fra 17- og 1800-tallet som skal digitaliseres. Stillingen har oppstart 1. september. Arbeidssted Skien.

Arbeidsoppgaver

Avfotografere protokoller og annet arkivmateriale. Behandle og konvertere filene. Publisere innholdet på digitalarkivet.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en pålitelig medarbeider med god teknisk innsikt og erfaring med fotografering og photoshop, gjerne avfotografering av bøker.

Kjennskap til digitalarkivet.no er en fordel.

Personlige egenskaper

Du er strukturert, ryddig og nøyaktig og trives med selvstendig og rutinepreget arbeid.

Lønn etter avtale.

Kontaktpersoner: Prosjektleder Charlotte Andersen, tlf 957 42 036 eller avdelingsleder Ellen Rodvang. Tlf 959 34 658

Søknadsfrist: 2. august. Søknad sendes can@telemark.museum.no

Skriv inn ditt søkeord og trykk enter