/Sommerjobb ved Telemark Museum, 2020

Sommerjobb ved Telemark Museum, 2020

Sommerjobb ved Telemark Museum, 2020 2019-12-12T13:25:46+00:00

Telemark Museum søker nå etter deg som kan jobbe som museumsvert og omviser på et av våre anlegg sesongen 2020.

• Porselensmuseet i Porsgrunn, åpent hele året, utvidet åpningstider om sommeren
  • Henrik Ibsen Museum i Skien, åpent fra 1.mai – 31.august
  • Brekkeparken i Skien, åpent fra 1.mai – 31.august
  • Ulefos Hovedgaard på Ulefoss, åpent fra 1.juni – 31.august
  • Kittelsenhuset i Kragerø, åpent fra 20.juni – 16.august

Vi søker etter personer med serviceinnstilling og kulturhistorisk interesse.
Du må være utadvendt, omgjengelig og trives i andres selskap.
Du må snakke flytende norsk, samt ha gode engelskkunnskaper. Kan du flere språk, er det et pluss.

Oppgavene krever at du har evne til å arbeide svært selvstendig og ta initiativ, samtidig som du er en del av et arbeidsfellesskap.
I jobben som vert og omviser skal du gjøre et besøk ved Telemark Museum til en flott opplevelse for publikum, du er museets ansikt utad.
Du får ansvar for alle sider ved et museumsbesøk:
Du skal formidle historie på en levende måte og gi genuin service til de besøkende.
Du skal også sørge for en hyggelig atmosfære og holde lokalene rene og i orden.

Du må være i stand til å ha omvisning både for enkeltpersoner og grupper, voksne og barn.
Du kan også få oppgaver i forbindelse med arrangement, escape room og skoleopplegg.

De som kan jobbe hele sesongen prioriteres, og man må kunne jobbe minimum fire uker.
Det forventes at du kan jobbe både hverdager og helg, og i tillegg være fleksibel til å stille på jobb andre dager enn de som er oppsatt i turnus.
Åpningstid kl.11-17 tirsdag-søndag. For Telemark Escape gjelder andre tider, og kveldsarbeid må påregnes.

Vi foretrekker at du er over 18 år.
Obligatorisk opplæringshelg 25.-26.april.

Søknad, CV og mulige spørsmål sendes til Silje Honningdal
E-post: sh@telemark.museum.no
Tlf.92 65 38 44
Frist: 19.januar 2020.
Merk emnefelt med «Sommerjobb 2020».