/Sommerjobb ved Telemark Museum, 2021

Sommerjobb ved Telemark Museum, 2021

Sommerjobb ved Telemark Museum, 2021 2020-12-04T15:20:58+00:00

Telemark Museum søker nå etter deg som kan jobbe som museumsvert og omviser på et av våre anlegg sesongen 2021.

– Porselensmuseet i Porsgrunn, helårsåpent med behov fra 1.mai – 31.august
– Kittelsenhuset i Kragerø, åpent fra 19.juni – 15.august
– Ulefos Hovedgaard på Ulefoss, åpent fra 1.juni – 31.august
– Henrik Ibsen Museum i Skien, åpent fra 1.mai – 31.august
– Brekkeparken i Skien, åpent fra 1.mai – 31.august

Vi søker etter personer med serviceinnstilling og kulturhistorisk interesse.
Du må være utadvendt, omgjengelig og trives i andres selskap.
Du må snakke flytende norsk, samt ha gode engelskkunnskaper. Kan du flere språk, er det et pluss.

Oppgavene krever at du har evne til å arbeide svært selvstendig og ta initiativ, samtidig som du er en del av et arbeidsfellesskap.
I jobben som vert og omviser skal du gjøre et besøk ved Telemark Museum til en flott opplevelse for publikum, du er museets ansikt utad.
Du får ansvar for alle sider ved et museumsbesøk:
Du skal formidle historie på en levende måte og gi genuin service til de besøkende.
Du skal også sørge for en hyggelig atmosfære og holde lokalene rene og i orden.

Du må være i stand til å ha omvisning både for enkeltpersoner og grupper, voksne og barn.
Du kan også få oppgaver i forbindelse med arrangement, escape room og skoleopplegg.
Åpningstid kl.11-17 tirsdag-søndag. For Telemark Escape gjelder andre tider, og kveldsarbeid må påregnes.

De som kan jobbe hele sesongen prioriteres, og man må kunne jobbe minimum fire uker.
Det forventes at du kan jobbe både hverdager og helg, og i tillegg være fleksibel til å stille på jobb andre dager enn de som er oppsatt i turnus.
Vi foretrekker at du er over 18 år.
Obligatorisk opplæring 16.-18.april eller 30.-31.mai.

Søknad og CV sendes til Silje Honningdal
sh@telemark.museum.no
Frist: søndag 17.januar 2021.
Merk emnefelt med «Sommerjobb 2021».

Mulige spørsmål rettes til Gunn Idun Gaardløs Hammer
gil@telemark.museum.no tlf. 98 06 19 21